Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Een goede website is 1. Een goed vindbare 3! Een website moet om te beginnen natuurlijk gevonden worden door de doelgroep. En vervolgens regelmatig serieuze aanvragen genereren van potentiele klanten. Helaas gebeurt dit in de praktijk vaak niet of veel te weinig. Zonde, want uw site kan veel opleveren! Wij helpen u daarom aan een hogere vermelding in Google. Met zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Hoe? Dat leest u hier.

Neem contact op

HOGER IN GOOGLE

Steeds meer bedrijven houden zich bewust bezig met het optimaliseren van hun website. Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachine optimalisatie neemt voortdurend toe. En terecht! Want ook Google wil de beste gebruikservaring voor haar bezoekers en plaatst daarom de beste en meest relevante websites boven in de zoekresultaten.  

Bedrijven die hoog scoren in de zoekresultaten worden door bezoekers gezien als professioneel en betrouwbaar.

Blijf u ook de concurrentie een stap voor? Bedrijven die niet investeren in SEO zakken namelijk in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Het doel is een vermelding op de 1e pagina van Google op de voor uw bedrijf relevante zoekwoorden. Want wie kijkt er nog op de 2e of achterliggende pagina’s?

 

SEO: EFFECTIEF, BETAALBAAR EN LASTIG

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een belangrijk en effectief middel. Hierin investeren zorgt voor een goede en blijvende vermelding in Google. En hoeft niet veel geld te kosten. Dit in tegenstelling tot Google Adwords dat tijdelijk en kostbaarder is.

Maar SEO is ook een lastig, tijdrovend en langlopend proces. Een wetenschap die alleen goed kan worden beoefend door specialisten. Omdat hier veel bij komt kijken, al is het alleen al omdat Google haar algoritme vrijwel dagelijks aanpast. Daarom werken wij hiervoor samen met diverse specialisten die hier dagelijks mee bezig zijn en dit spel goed weten te spelen.

Grofweg bestaat SEO uit drie onderdelen: techniek / website optimalisatie, content en linkbuilding. Wij zijn in alle 3 goed thuis.  

 

WERKWIJZE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

We starten met een uitgebreide SEO scan. Deze geeft duidelijk aan wat goed is aan de website en waar verbeterkansen zijn op SEO gebied.

Dan gaan we aan de slag met fase 1: technische verbetering van de site, naar aanleiding van de scan.

Want een technisch optimale website is een basisvoorwaarde om hoog te scoren in Google.

En -indien nog niet gebeurd- sluiten we de site aan op Google Analytics, zodat we de resultaten van ons werk inzichtelijk kunnen maken.

Fase 2 start met een zoekwoordenonderzoek. Dit maakt duidelijk op welke woorden en woordcombinaties uw potentiele klanten zoeken in Google.

Waar wilt u op precies op gevonden worden? En wordt daar ook daadwerkelijk op gezocht? Wij zoeken het voor u uit en adviseren u.

Als we hiermee klaar zijn is het tijd voor fase 3, de laatste fase: linkbuilding. Kwalitatieve links van goed aangeschreven websites naar uw website zorgen namelijk voor een betere score in zoekmachines zoals Google.

Dit hele proces duurt minimaal 3 maanden, bij voorkeur langer. Want dan zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Tussentijds voorzien we u van heldere resultaatmetingen. Met als eindresultaat: een hogere vermelding in Google en daardoor meer klanten!

Benieuwd? Bel of mail ons voor meer informatie of vraag een GRATIS SEO CHECK aan. En krijg meteen een indruk van onze werkwijze.

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op