Over ons

Meer Impact marketing & communicatie wordt geleid door mij, Bas Fontein. Ik wil hiermee MKB-ers zonder marketing en communicatieafdeling helpen. Omdat ik zie dat deze kennis meestal tekort schiet en er te weinig tijd is voor professionele, effectieve marketing en communicatie. Terwijl daar juist steeds meer behoefte aan is. En u ook al verschillende zaken op dit gebied onderneemt. Door samenwerking is veel winst te behalen; u de vakkennis en het ondernemerschap, wij de marketing & communicatie expertise. Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlenende bedrijven met particulieren als klant.

Kennismaken?

De juiste weg naar meer klanten en omzet

Wij inspireren u graag met onze frisse, deskundige blik hoe u zich het beste presenteert naar (nieuwe) klanten. Wij helpen u voor de beste aanpak te kiezen en op een slimme en betaalbare manier meer impact te realiseren bij uw bestaande én nieuwe klanten. Altijd met als doel aantoonbaar meer klanten en omzet.

De succesfactoren hiervoor? De mensen: Bas heeft 25 jaar marketing ervaring, opgedaan bij toonaangevende bedrijven. Partner Nathalie is communicatie expert; een prima combinatie. Meer Impact biedt u hiermee letterlijk de complete marketing & communicatie onder 1 dak.

Én een enorm brede expertise door samenwerking met diverse specialisten uit ons partner netwerk: van webbouwers, grafisch vormgevers, Google specialisten tot social media experts.

 

Praktisch, resultaatgericht en betaalbaar

Meestal beginnen we met een grondige analyse (“Meer Impact scan”) van uw huidige marketing & communicatie uitingen, zoals uw Facebook pagina, folders, website en de vindbaarheid daarvan in Google. Duidelijk geven wij aan waar wij verbeterkansen zien en hoe u die op slimme wijze kunt realiseren. Hierbij gaan wij praktisch en doelgericht te werk, waarbij we de kosten nooit uit het oog verliezen. Want we weten dat elke euro telt. En als u dat wenst nemen wij de creatie van communicatie middelen volledig voor u uit handen. Waardoor u zich op andere zaken kunt concentreren.

 

Waarom kiezen voor Meer Impact marketing?

  • Gespecialiseerd in het MKB en de regio Den Haag
  • Een frisse blik van een deskundige
  • Concrete en resultaatgerichte oplossingen afgestemd op uw bedrijf en budget
  • Betaalbaar: wij werken vanuit huis en op locatie

 

  • Klein en flexibel inzetbaar zoals u wilt
  • Persoonlijk: Bas Fontein is uw contactpersoon voor alle zaken
  • Deskundig: ruim 25 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven en groot partnernetwerk met specialisten
  • Breed inzetbaar; van advies tot en met uitvoering, zowel op internet als daarbuiten

Bas Fontein

Bas Fontein

Nathalie Korkers

Nathalie Korkers