Direct Mailing

De “tegenhanger” van een e-mailing is de gepersonaliseerde mailing per post, ofwel Direct Mailing. Dit medium heeft zich al vele jaren bewezen en kan -ook in deze digitale tijd- een prima keuze zijn. Zeker om echt indruk te maken op de ontvanger en nieuwe klanten te winnen.

Meer weten?

ECHT IMPACT MAKEN EN NIEUWE KLANTEN WINNEN

De Direct Mailing heeft zich al vele jaren bewezen en kan -ook in deze digitale tijd- nog steeds een prima keuze zijn. De belangrijkste voordelen hiervan zijn vooral het feit dat een papieren mailing veel meer impact maakt dan zijn digitale broertje, dat veel vluchtiger is. Vergelijk het maar eens met een verjaardagskaart per post versus een e-card: welke ontvangt u liever?
En zeker nu er veel mensen (verplicht) thuis zijn en er tegenwoordig steeds minder post in de brievenbus zit, valt deze enorm op! En dat terwijl de e-mailbox vaak overstroomt...
Opmerkelijk: juist in deze crisistijd worden er meer mailingen verstuurd dan ooit tevoren! Niet vreemd want dit medium is zeer geschikt om bijvoorbeeld contact te houden met uw relaties nu dat fysiek niet kan. En om (thuiswerkende) medewerkers een hart onder de riem te steken of te bedanken voor hun extra inzet. Eventueel met een cadeautje erbij in de vorm van bijvoorbeeld chocolade, “vergeet me niet” zaadjes of zelfs bosje bloemen!   

ANDERE TOEPASSINGEN EN VOORDELEN

Direct Mailings zijn ook goed toepasbaar voor het winnen van nieuwe klanten. Dit is met een e-mailing moeilijker.
Verder is het gebruik van bijzondere vormen, formaten, papiersoorten en het insluiten van bijvoorbeeld samples, cadeautjes en dergelijke oneindig.
Tot slot wordt dit medium beter bewaard dan een e-mailing en vaak door meerdere mensen bekeken.
Het kan worden ingezet naar zowel particulieren als bedrijven en in oplagen vanaf enkele honderden stuks. Tegenover de verschillende voordelen staat echter de relatief hoge kosten van dit medium voor het drukken en versturen. Hierdoor is het vaak pas interessant voor oplagen vanaf enkele honderden stuks  Maar daar tegenover staat dat je aanzienlijk bespaart op de portokosten wanneer wij de mailing voor je versturen.    

 

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op