Website optimalisatie

Een goede website is onmisbaar. Hoe goed is die van u? De route van een potentiele klant verloopt tegenwoordig meestal via Google en uw website. En ook in andere gevallen speelt uw website een belangrijke rol. Wie bekijkt niet eerst even de site voordat je een bedrijf benadert dat je nog niet kent?

Bel of mail voor meer informatie

HET BELANG VAN EEN GOEDE WEBSITE

Uw site is de basis waar de marketinginitiatieven samenkomen en alle communicatie uitingen naar dienen te verwijzen.

Uw site moet daarom aansprekend zijn en goed functioneren. Zoals potentiele klanten aansporen om contact op te nemen en ook moet deze goed leesbaar zijn op mobiele telefoon. Zeer belangrijk aangezien nu al ca. 50% van alle bezoekers uw site bezoekt via een mobiele telefoon of tablet!

En ontwikkelingen gaan snel; een site van 2 of 3 jaar oud is daarom vaak alweer verouderd.

Een goede moderne site is logisch zult u zeggen. En tegelijkertijd zien wij helaas nog regelmatig websites met veel verbeterkansen op belangrijke aspecten. Zoals gebruiksgemak, effectiviteit, laadsnelheid en vindbaarheid in Google.

BENT U 100% TEVREDEN MET UW WEBSITE?

Wij helpen u graag deze te optimaliseren. Of te vernieuwen indien nodig.

Afhankelijk van uw wensen adviseren wij in dit traject of verzorgen de volledige website. Inclusief teksten, foto’s, hosting etc.

Wij starten hierbij altijd met een grondige analyse van uw huidige website en inventarisatie van uw wensen. De door ons voorgestelde oplossing is daarnaast afhankelijk van uw beschikbaar budget. Wij werken samen met verschillende professionele websitebouwers. En bieden u daardoor altijd een passende oplossing.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

 

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op