Website scan

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Hoe goed is die van u? Onze website scan vertelt het! De website scan beoordeelt uw website op verschillende belangrijke aspecten zoals gebruiksgemak, effectiviteit, vindbaarheid en de geschiktheid voor smartphone en tablet. En of deze voldoet aan de AVG richtlijnen die gelden vanaf 23 mei 2018. Met de scan weet u precies waarop uw site goed scoort en waar verbeterkansen liggen. Waarop beoordelen we uw website zoal?

Meer informatie aanvragen

AVG richlijnen

Is uw website inmiddels AVG proef? Vanaf 25 mei 2018 gelden er vanuit de overheid ook een aantal strenge eisen aan uw website. Zo moet uw website o.a. beveiligd zijn en dient deze volgens de wet bezoekers te informeren over de verwerking van persoongegevens die je via de site verzamelt. Met onze website scan weet u precies of uw site voldoet aan deze nieuwe eisen en voorkomt u hoge boetes. 

Gebruiksgemak

Hier bekijken we of uw bezoekers gemakkelijk en snel door uw site kunnen navigeren. Is er bijvoorbeeld een heldere navigatie? Hoe zit het met de laadtijd? En in hoeverre is de website overzichtelijk en goed leesbaar? Allemaal belangrijke zaken voor uw potentiele klanten. 

Effectiviteit

Doet uw website wat hij moet doen? Elke website dient een doel, bijvoorbeeld aanvragen genereren van potentiele klanten of bestellingen van producten. Hier bekijken we in hoeverre uw website doelgericht is. Worden uw contactgegevens bijvoorbeeld goed vermeld en kunnen potentiele klanten gemakkelijk contact met u opnemen middels een uitnodigende contactpagina?

Vindbaarheid

In deze categorie wordt gekeken naar uw S.E.O. waarde. Vele zaken zijn van invloed op de ranking van uw website in Google en andere zoekmachines. Benut u de mogelijkheden wel voldoende? Heeft u bijvoorbeeld alle pagina's een unieke titel gegeven? En gebruikt u tussenkopjes in de tekst? En we kijken ook naar de geschiktheid van uw domeinnaam en of u de beste extensie gebruikt (.nl of .com).

Mobiele leesbaarheid

Google geeft in de zoekresultaten voorrang aan websites die responsive zijn. Logisch want het gebruik van tablets en smartphones is enorm hoog en stijgt snel verder. Het is daarom zeer belangrijk dat uw website zich aanpast aan het scherm waarop deze wordt bekeken. En dus altijd goed leesbaar blijft, ook op tablets en smartphones.

Wat krijgt u en wat kost de Website scan?

Wij beoordelen uw website op ruim 50 onderdelen. U krijgt de resultaten in de vorm van een helder adviesrapport met concrete verbetermogelijkheden voor uw site. Deze bevat minimaal 5 punten die gemakkelijk zijn te realiseren (quick wins). Maar hoogstwaarschijnlijk veel meer! 
De kosten hiervoor zijn € 275,-  exclusief btw.

Hoe gaat de website scan in zijn werk?

Wij voeren de scan achter de schermen voor u uit. U hoeft hiervoor niets te doen of aan te leveren. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om het resultaat met u te bespreken; persoonlijk of telefonisch. Na het gesprek ontvangt u via email een persoonlijk adviesrapport met verbetermogelijkheden. Daarmee kunt u vervolgens snel uw site optimaliseren.

Benieuwd hoe uw website scoort? Neem contact op!

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op