Logo en huisstijl

Waarom is een goed logo belangrijk? Uw logo is het meest herkenbare onderdeel van uw bedrijf. Deze staat voor hetgeen u naar de buitenwereld wilt uitstralen. Ofwel; het is het gezicht van uw bedrijf. Uw logo is daarnaast het eerste dat potentiële klanten zien van uw bedrijf. En deze moet goed zijn want een eerste indruk kan je maar 1 keer maken.

Maak afspraak

LOGO

Een goed logo weerspiegelt het gewenste bedrijfsimago dat potentiële klanten vervolgens aanzet tot de aanschaf van het product of dienst. Bijvoorbeeld betrouwbaar, creatief, modern etc. Daarnaast helpt het logo om je te onderscheiden van concurrenten.

Een goed logo voldoet aan een aantal kenmerken. Zo moet deze onder meer aansprekend, herkenbaar, eenvoudig en tijdloos zijn. 

 

HUISSTIJL

De huisstijl van een organisatie of bedrijf omvat meer dan alleen het logo. Het is de bewust gekozen manier waarop een bedrijf zich naar buiten toe presenteert. Het de visuele identiteit van een organisatie. Hieronder vallen naam, logo, kleur, lettertype etc. Al deze elementen dienen consistent te worden gebruikt in presentaties en op (digitaal) briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

NIEUW LOGO NODIG?

Bent u toe aan een nieuw logo en huisstijl? Wij helpen u graag aan een professionele uitstraling! Onze grafisch vormgevers zijn zeer ervaren en creëren uw perfecte, nieuwe logo en / of huisstijl. Een logo dat optimaal aansluit bij uw bedrijf, doelstelling, gewenste uitstraling én deze tijd! 

Wij hebben hiermee al verschillende klanten naar volle tevredenheid geholpen.

Voorbeelden zien van ons werk? Bel of mail ons!

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op