Marketingadvies

Meer klanten? Wij helpen u meer impact te realiseren bij uw (potentiele) klanten en daarmee meer omzet. Hoe? Met concreet marketingadvies voor de beste marketingaanpak voor uw bedrijf. Zoals met het bepalen van de juiste doelgroep, positionering, boodschap en promotiemiddelen. Praktisch, resultaatgericht en conform uw wensen en budget.

Neem contact op

GERICHT MARKETINGADVIES VOOR EEN SUCCESVOLLE AANPAK

Weet u precies wat uw belangrijkste doelgroep is? Wie uw belangrijkste concurrenten zijn en waarin uw bedrijf zich van hen onderscheidt?

Wat is uw belangrijkste doelstelling? En welke communicatiemiddelen kunt u het beste inzetten om deze te bereiken? Facebook, Google adwords, Search Engine Optimization (SEO), LinkedIn, folders, Email nieuwsbrieven, bloggen?

Hoe combineer je die verschillende zaken nu optimaal, zodat deze elkaar versterken? En vervolgens: hoe en wanneer kun je deze middelen het beste inzetten om je doelgroep in beweging te krijgen? 

Cruciale vragen om succesvol te ondernemen! Maar al te vaak merken wij echter dat ondernemers de antwoorden hierop niet helder hebben.

Wij helpen u graag en goed met de beantwoording van bovenstaande belangrijke vragen. Met praktisch en resultaatgericht marketingadvies. Met als doel: realiseren van meer impact. En daardoor meer klanten en omzet. 

 

DE JUISTE WEG 

Zie ons als een wegwijzer in marketingland; we helpen u de juiste weg te kiezen. Bijvoorbeeld met  de keuze van de voor uw bedrijf meest geschikte communicatiemiddelen. Je kunt nu eenmaal niet alles (goed) doen, want tijd en budget zijn beperkt.

Interesse gewekt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op