Bedrijfsnaam

Een goede bedrijfsnaam is essentieel voor een optimale presentatie richting potentiele klanten. Deze naam moet duidelijk, relevant en onderscheidend zijn. En daarnaast opvallen en.. blijven hangen bij de doelgroep! Het bepalen van een goede naam is daarmee niet gemakkelijk. Wij helpen regelmatig klanten met de creatie van een goede, aansprekende bedrijfsnaam en de bijbehorende domeinnaam. Een naam die aanspreekt en aansluit bij de doelgroep en doelstellingen. Een goed voorbeeld hiervan is onze eigen naam: Meer Impact.

Verder praten?

GOEDE DOMEINNAAM; BELANGRIJK EN UITDAGEND!

Bij de creatie van een nieuwe naam checken we natuurlijk ook of de nieuwe naam niet al bestaat.

Ook bepalen we een bijbehorende URL ofwel domeinnaam: 1 die slim is en ..nog beschikbaar.

Een url met de extensie .nl en die gemakkelijk te spellen, onthouden en te Googlen is. En dat is vaak lastig want veel namen zijn reeds bezet.

En zodra we een geschikte URL gevonden hebben, zorgen we voor tijdige registratie daarvan, voordat iemand anders dat doet!

ONZE WERKWIJZE

De creatie van een nieuwe bedrijfs- en bijbehorende domeinnaam is één van de diensten die we regelmatig en met veel plezier uitvoeren.   

Het is een uitdagend en creatief proces dat veel tijd kost. 

We starten met een intake gesprek waarin we de klant een aantal vragen stellen over het bedrijf en de gewenste nieuwe bedrijfsnaam.

Hierna begint het creatieve proces dat onder meer bestaat uit een aantal  Google search trajecten en brainstormsessies met een aantal creatieve mensen.

Bij het bepalen van mogelijke namen kijken we ook naar het verhaal dat we daar omheen kunnen vormen. Niets is sterker dan een naam met een goed verhaal! 

Vervolgens toetsen we de resultaten aan de beschikbaarheid van de  domeinnamen. 

Dit leidt tot een longlist van ca. 10 potentiele namen, die we vervolgens terugbrengen tot een shortlist van 2 of 3. Dit is verreweg het lastigste onderdeel omdat keuzes maken lastig is en voorkeuren zeer persoonlijk zijn!

Tot slot presenteren we ons voorstel aan de klant en maakt deze uiteindelijk de definitieve keuze.

Een nieuwe naam voor uw bedrijf? 

Bent u toe aan een nieuwe, passende naam voor uw bedrijf?             Wij helpen u graag! Bel of mail ons voor een afspraak.

 

 

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op