Huis aan huis flyers

De brievenbus folder is nu krachtiger dan ooit! De brievenbus bevat tegenwoordig nog maar weinig post. Hierdoor vallen de zaken die hier in terechtkomen extra goed op! Een flyer in de brievenbus realiseert hierdoor veel meer impact dan de enorme hoeveelheid emails die we elke dag in onze digitale brievenbus krijgen... Mede hierdoor is het voor bepaalde bedrijven interessant om huis aan huis flyers in te zetten.

Meer informatie

VOORDELEN VAN HUIS AAN HUIS FLYERS

Naast de hierboven vermelde hoge opvalwaarde kan dit communicatiemiddel zeer gericht en lokaal worden ingezet. En is daarmee uiterst interessant voor bedrijven die zich op een specifieke regio of wijk richten. Zoals  makelaars, winkeliers of schildersbedrijven.    

Tot slot is de inzet van huis aan huis flyers goed betaalbaar.

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Voor verschillende van onze klanten zorgen wij voor zeer gerichte, lokale promotie door de inzet van kwalitatieve flyers. Geen dun vodje dat goedkoop oogt en snel kreukt maar een flyer van hoogwaardig, glanzend en stevig papier. Met een mooi, professioneel vormgegeven ontwerp door onze grafisch vormgevers.

Wij verzorgen het gehele traject voor u: van ontwerp en drukken van de flyers tot en met de bezorging daarvan in het door u gewenste wijk(en).

En bieden u de keuze: bezorging samen met de lokale krant of door onze eigen zeer betrouwbare bezorgers. En we zijn hierbij zeer flexibel: u bepaalt waar, wanneer en hoe veel en hoe vaak u de flyers wilt laten bezorgen. En natuurlijk adviseren wij u graag hierbij op basis van onze ervaring.

  

 

 

VOORBEELD SUCCESVOLLE FLYER: MAKELAAR

Om hen aan nieuwe woningen te helpen voor de verkoop, verspreiden wij regelmatig flyers voor enkele makelaars.

Wij ontwerpen een professionele flyer en voorzien deze van relevante informatie over de betreffende makelaar. Zoals zijn logo en een foto van woningen die zij recentelijk hebben verkocht in de betreffende buurt. En een actie om huisbezitters te stimuleren contact op te nemen met de desbetreffende makelaar inzake de verkoop van hun woning.

Vervolgens drukken we de flyers in de gewenste oplage en verspreiden deze rondom de verkochte woningen. Vooral bij huizen die de makelaar graag in de verkoop wil verkrijgen.

Samen met de klant bepalen we waar we de flyers precies verspreiden, wanneer en hoe vaak.

Met als doel potentiele verkopers aansporen hun woning te verkopen via de betreffende makelaar. En dit werkt goed weten wij inmiddels uit ervaring!

Meer weten over de vele mogelijkheden van flyers voor uw bedrijf?

Bel of mail ons!

 

 

Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op