Marketing jaarkalender

Om nieuwe klanten te winnen heeft u verschillende middelen; een website, Facebookpagina, folders, bedrijfspand. En onderneemt u diverse activiteiten; advertenties, Google adwords, acties en berichten op social media. Maar veelal ontbreekt een goed overzicht en planning van al deze zaken. Hierdoor heeft u geen goed overzicht en begint u te laat met de voorbereidingen hiervan. Het gevolg? Stress, minder resultaat en hogere kosten.

Bel of mail ons

Al uw activiteiten in 1 handig overzicht

Om dit te voorkomen helpen wij u met het opstellen van een jaarplanning voor alle marketing & communicatie activiteiten. En leggen deze na akkoord vast in onze marketing & communicatie jaarkalender; een helder schematisch overzicht met al uw marketing & communicatie activiteiten op 1 a4 tje. 

Uw website, Facebookpagina planning, eventuele email nieuwsbrieven, acties rond bepaalde feestdagen; alles staat erop, in verschillende kleuren. Zodat u altijd direct weet wat er aan zit te komen en wanneer u moet beginnen met de voorbereiding daarvan. Wel zo handig en rustgevend!    

Toch nog te druk om tijdig te beginnen? Wij helpen u graag met de uitvoering.

Interesse gewekt?
Contact ons voor een vrijblijvend kennismaking!

Meer weten over de Marketing Jaarkalender? Neem vrijblijvend contact op