Case: meer klanten

Beautysalon Salon Boven uit Den haag kon wel wat extra klanten gebruiken en vroeg ons om hulp. Er is veel concurrentie en eigenaresse Angela had behoefte aan professioneel marketingadvies en ondersteuning bij de uitvoering daarvan. Van beauty weet Angela alles, maar marketing en communicatie is niet haar expertise en daarvoor ontbreekt haar bovendien de tijd. Hoe het marketingbudget slim te besteden?

Meer Impact hielp haar voor de beste aanpak te kiezen en op een kostenefficiënte manier klanten te werven. 

We begonnen met een grondige analyse van de markt, de concurrentie, de salon zelf en van de bestaande marketing & communicatie activiteiten. Daarop baseerden we ons advies met betrekking tot de te kiezen richting én slimste keuzes in wat te doen. 

Dit presenteerden we in een helder en beknopt advies en vertaalden dit vervolgens in een overzichtelijke jaarkalender met daarin de verschillende gekozen middelen, zoals de nieuwe website, verbeterde Facebookpagina, acties rond belangrijke feestdagen zoals Valentijn en een betere vindbaarheid op Google. Inmiddels ondersteunen wij Salon Boven bij de uitvoering van de eerste activiteiten van deze jaarkalender en is de nieuwe website in ontwikkeling.