Nathalie Korkers

Nathalie is een echte communicatieprofessional met ruime allround ervaring. Binnen Meer Impact houdt zij zich bezig met verschillende communicatieaspecten en de ICT. Zij combineert dit met haar baan als communicatieadviseur bij de gemeente Den Haag. Nathalie heeft onder andere de gemeente Utrecht en Rotterdam geadviseerd en ondersteund op het gebied van communicatie. En daarvoor Friesland Foods. Nathalie wil haar opgedane kennis en ervaring inzetten voor MKB-ers in Den Haag en omgeving en hen helpen met een optimale presentatie van hun bedrijf.

Afspraak maken

Nathalie: “Communicatie is meer dan een tekstje schrijven of een folder maken. Wie is uw doelgroep, welke toon spreekt deze doelgroep aan, is een folder wel het juiste middel? Of is een mix van verschillende middelen nodig? Ik denk hier graag over mee, maar kan ook alleen de praktische uitvoering doen. Voor het juiste middel een aansprekende en pakkende tekst opstellen, ondersteunende foto’s selecteren voor bijvoorbeeld een website of gewoon een folder maken. 

Wat anderen over mij zeggen? Betrokken, hands-on, handig, servicegericht, creatief, flexibel en perfectionistisch. Een enthousiaste, harde werker, die erg goed onder druk presteert.

 

Ik ben 43 en geboren en getogen in Zwolle. Sinds 9 jaar samen met Bas en stiefmoeder van twee leuke meiden. 6 jaar geleden ben ik voor de liefde verhuisd naar Voorburg.

Mijn hobby’s: Ik sport graag, hou van reizen en ben vaak in de keuken te vinden. En samen met Bas geniet ik van het leven, gezelligheid en leuke dingen  doen. Met z'n tweeën, met het gezin en met vrienden. 

Een van mijn passies naast het werk? Ik mag graag schilderen! Daar kan ik mijn creativiteit ook goed in kwijt.

Bas Fontein

Bas Fontein

Nathalie Korkers

Nathalie Korkers