Wilco Voulon: Directeur Stichting Empower Referenties
Stichting Empower biedt diensten aan voor kinderen en jongeren met autisme. Juist voor een instelling die zich richt op een specifieke en kwetsbare doelgroep, is het cruciaal dat de missie, visie en werkwijze op een juiste en zorgvuldige manier wordt gecommuniceerd.

Nathalie Korkers bood ons als vrijwilliger haar diensten als communicatieadviseur aan en hielp ons met verschillende communicatieaspecten voor onze stichting. De door haar zorgvuldig opgestelde persberichten werden veelal 1 op 1 door de media overgenomen. Daarnaast heeft ze kritisch mee gekeken met onze website www.stichtingempower.nl.

Tot slot was Nathalie eindredacteur van de reader “Autisme in beweging, de begeleider centraal”. Deze reader beschrijft uitermate zorgvuldig de door ons ontwikkelde methodiek Autisme Sportief en wordt als leermiddel gebruikt. 

Wij hebben Nathalie en Bas van Meer Impact leren kennen als gedreven en professionele mensen met veel kennis  en ervaring op het gebied van marketing & communicatie. Zij verdiepen zich eerst goed in een organisatie  en diens specifieke uitdaging. Ook als daar geen beloning tegenover staat zoals voor  onze stichting. En zij komen vervolgens met een passende en goed werkende oplossing. We kunnen gerust stellen dat de inzet van Nathalie op communicatie gebied veel impact heeft gehad en een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van onze organisatie.