Patricia Ortiz: Eigenaresse Artclinic Referenties
Meer Impact heeft ons geholpen met het verkrijgen van meer klanten die een schilderij wilden laten restaureren. We begonnen met een uitgebreid en vrijblijvend intakegesprek met Bas Fontein bij ons in het atelier.

Een leuk gesprek waardoor hij een goed beeld kreeg van ons bedrijf. Daarna kwam Bas met zijn advies hoe we het beste meer klanten kunnen verkrijgen. En dat met een beperkt budget, want wij zijn een klein bedrijf.

Vervolgens is er een websitescan uitgevoerd. Deze scan toonde duidelijk de verbeterkansen voor onze website. En maakte ook duidelijk waarom deze in Google weinig gevonden werd door nieuwe klanten.

In een vervolgtraject heeft de online marketingspecialist van Meer Impact onze website snel en vakkundig klaar gemaakt voor Google (SEO optimalisatie). Onderdeel hiervan was het omzetten van onze site naar een moderne, Wordpress website, het toevoegen van meer teksten met de juiste zoekwoorden en het aanmaken van links op andere websites naar die van ons.

De eerste resultaten hiervan zijn al zichtbaar en zeer veelbelovend: We staan veel hoger in Google en we krijgen al meer aanvragen: binnen 2 maanden heb ik mijn investering al terugverdiend!

Bas is duidelijk een ervaren marketeer. Hij kan zich goed verplaatsen in de klant en komt met goed advies en creatieve oplossingen. Zelfs binnen ons beperkte budget biedt dit daardoor vele mogelijkheden. Bovenal is Bas een inspirerende en prettige persoon om mee samen te werken.