Marco Buschman: Managing Partner COURIUS en auteur van "Verbindend Vermogen" Referenties
In 2016 stonden wij voor een aantal stevige ambities op marketinggebied: een nieuwe bedrijfsnaam, logo en huisstijl ontwikkelen, het ontwerpen en lanceren van mijn boek met bijbehorende website én de ambitie om met het boek de #1 positie te bereiken op Managementboek.nl. En dat in 3 maanden tijd.

Om ons te helpen bij de realisatie van deze ambities hebben wij Bas Fontein van Meer Impact ingeschakeld. Wij hadden sterke behoefte aan een partner voor zowel marketingadvies als ook -ondersteuning, bij het realiseren van onze doelstellingen, onder tijdsdruk.

In de laatste vier maanden van het jaar hebben wij zeer intensief samengewerkt en heeft Meer Impact diverse marketingzaken voor ons gerealiseerd. Zo hebben we een nieuw, professioneel logo dat past bij onze inernationale groeiambities. En een compleet nieuwe huisstijl met (digitaal) briefpapier, visitekaartjes,  blocnotes, enveloppen, pennen, en een PowerPoint sjabloon voor presentaties. Ook hebben zij het boekomslag ontworpen en vormgegeven voor mijn boek Verbindend Vermogen, de daarbij behorende website gemaakt en bijgedragen aan de promotie van het boek via een online marketingcampagne op Google, Facebook en LinkedIn.

En binnen slechts 15 dagen stonden we op nummer 1 op Managementboek.nl; GEWELDIG!

Ik ben dan ook erg blij met de hulp van Meer Impact en kan hen van harte aanbevelen bij andere MKB ondernemers! Waarom? Omdat zowel Bas met zijn ruime marketingervaring, als ook de specialisten waar hij mee samenwerkt (grafisch vormgever, websitebouwer, drukker etc.), allen professioneel, praktisch, resultaatgedreven, zeer betrokken zijn. Daardoor hebben wij onze ambitieuze doelstellingen voor 2016 gerealiseerd, op tijd en binnen budget.  

Dank voor jullie ondersteuning!

Marco Buschman

Managing Partner COURIUS